Category

Haber

slayt
Esnek Varil Isıtıcı Ceket

Esnek Varil Isıtıcı, varilleri ve fıçıları ısıtmak için mükemmel bir çözümdür. Bu ısıtıcı, fıçınızı, bidonunuzu veya plastik ya da sac varilinize uyacak şekilde tasarlanmıştır. Varil boyunca eşit ısı dağılımı sağlar ve parafin, epoksi, vazalin, sles gibi maddelerde  ısıtıcılar  kullanılabilir. Isıtıcının kurulumu kolaydır ve ayarlanabilir sıcaklık kontrolü, sıcaklığı hızlı ve kolay bir şekilde ayarlamanıza olanak tanır.…

Read article
62012 cihazı
Güncellenen 62012 Cihazı

V1183, V1185, IBC01 ve kompozit kürleme battaniyelerinde kullanılan 62012 cihazının donanım ve yazılımı güncellendi. Yeni yazılımımız sayesin eskiden olan üst – alt sıcaklık limiti ve zamana ayarlı otomatik kullanım özelliklerine rampalı kullanım eklendi. Bu sayede hassas ısıtılması gereken kimyasallarda ya da kürleme işlemlerin de ısıtma hızına derece/dakika ayarı girerek daha yavaş bir ısınma sağlanabilmektedir.

Read article
kompozit kürleme
Yeni Ürün : Kompozit Kürleme Battaniyesi

Bu sene ürün gruplarımıza eklemiş olduğumuz kompozit kürleme battaniyesi özellikle rüzgar türbinlerinin tamirleri ve üretiminde lokal bölgelerin ısınması için etkili çözüm sunmaktadır. Özel olarak geliştirilen kontrol kartımız ve yazılımımız sayesinde iki farklı noktadan ölçüm alarak güvenli bir şekilde kürleme sağlarken kullanıcının talebine göre bu kürleme işlemini rampalı bir ısınmayla zamana yayarak da yapabilmektedir.

Read article
filtre ısıtıcı
Yeni Ürün : Mazot Filtre Isıtıcıları

İş makineleri, kamyonlar ve araçlar düşünülerek tasarlanan özellikle inşaatta zorlu şartlarda çalışan araçlar için geliştirilmiş filtre ısıtıcıları, esnek, silinebilir yapısı ve 12/24V seçenekleriyle kullanıcılara sunulmuştur.

Read article